Banggood – Kiinalainen ostosjätti. Kannattaako täällä tehdä ostoksensa? Sinun kokemusesi

Banggood on yritys, jonka toimii verkkokauppa-alalla. Tämä verkkokauppa tarjoaa useita eri tuotteita aina televisioista, radioista ja muista elektroniikkatuotteista vaatteisiin ja kenkiin.

banggood-website
Banggood

Banggood perustettiin vuonna 2004. Ensin he toimivat tietokoneohjelmien tutkimisen ja kehittämisen parissa, myyden elektroniikkatuotteita sekä laitteita. Jonkin ajan päästä he laajensivat toimintaansa muuttaen toimintansa enemmän yleisen verkkokaupan muotoon.

Yhtiön päämaja sijaitsee Guangzhoussa, jossa yli 1000 ihmistä (johtajat ja alaiset) työskentelevät. Yrityksellä on myös neljä muuta toimistoa Hong Kongissa, Shenzhenissä, Hangzhoussa ja Yiwussa.

Banggood.com issa on yli 70 tuhatta erilaista tuotetta, jotka on jaettu kategorioihin kuten Apple tuotteet, matkapuhelimet, elektroniikka, lelut, lamput, vaattet, kauneus, korut, kellot, tietokoneet jne.

Yritys laajentaa jatkuvasti voidakseen vastata mahdollisimman monen asiakkaan toiveisiin. Taatakseen paremman kommunikaation potentiaalisten asiakkaiden kanssa, yritys on investoinut sen sosiaalisen median profiilien kehitykseen.

Voit esimerkiksi löytää yrityksen YouTubesta, jossa on esillä kaikkein mielenkiintoisimmat tarjoukset; https://www.youtube.com/user/BanggoodTV.

Voit myös löytää yrityksen Facebookista https://www.facebook.com/banggood. Heillä on tilit myös Twitterissä ja Instagramissa.

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 2.6]

Banggood - kokemuksia:

 1. Onko kukaan vielä ostanut mitään?

 2. Ostin puhelimen ja jouduin odottamaan hieman pitkään (vähän yli kuukauden).

 3. Voisiko joku kertoa miten maksaminen hoituu? Koska ymmärtääkseni kaikki hinnat on ilmoitettu ainoastaan dollareissa.

  1. Voit valita valuutan kun kirjaudut sisään.

 4. Jos sinulla on luottokortti, sinun ei tarvitse huolehtia mistään, sillä pankki tekee valuutan muunnoksen puolestasi. Jos kuitenkin teet usein ostoksia ulkomailta, voi olla viisasta hankkia tili, joka toimii ulkomaisella valuutalla – se saattaa tulla halvemmaksi. Tämä riippuu siitä, mitä valuuttahintaa pankki käyttää vaihtamiseen, ja veloittaako se ylimääräisiä kustannuksia vaihtamisesta.

 5. Kyllä, hinnat ovat ainoastaan dollareissa mutta voit käyttää laskuria tietääksesi mitä maksat mistäkin.

 6. Onko totta, että jos haluat tehdä valituksen, sinun tulee tehdä se todella nopeasti? Jopa jo kolmessa päivässä? Mikäli tämä pitää paikkansa, ei kuulosta kovinkaan reilulta….

 7. Luin jostain, että jos teet valituksen myöhemmin, he saattavat jättää sen huomiotta. Tämä on vähän huono juttu, sillä aina ei ole aikaa tarkastaa heti ostamaansa tuotetta. Ja mitäpä jos joku käy noutamassa paketin puolestasi? Tämä tuntuu suorastaan huijaukselta…

  1. Osta sitten kaupasta äläkä valita.

 8. Kuinka kauan toimitus kestää?

 9. Se riippuu. Kun tilasin jotain perustarvikkeita, paketti tuli jo viikossa, mutta pisimpään olen joutunut odottamaan jopa 1,5kk, mikä on vähän ristiriitaista. Siitä en tiedä, onko tässä kyse sattumasta vai tarkoituksellisuudesta, mutta kun tilaa jotain pientä, tulee paketti parissa viikossa, mutta isompien kohdalla yleensä joutuu odottamaan noin kuukauden. Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta.

 10. Onko toimitus ilmaista kaikille tuotteille?

 11. Tämä täytyy tarkastaa tuotekohtaisesti. Jos tuotteen kohdalla ei lue ”free shipping”, voit olla kusessa. Joskus toimittaminen saattaa maksaa enemmän kuin itse ostokset, joten kannattaa todella tarkastaa tämä.

 12. Entäpä etukupongit joilla voi säästää rahaa?

 13. Entäpä etukupongit, koska olen kuullut, että tässä verkkokaupassa on mahdollista saada myös sellaisia?

 14. On olemassa kuponkeja, mutta niitä voi käyttää ainoastaan alennettujen tuotteiden kanssa, joita voi olla vaikea löytää. Mistä näitä koodeja saa? Uutiskirjeestä. He lähettävät usein kampanjakirjeen, jossa on koodi, esim. 10% alennus. Mutta ollakseni rehellinen, joskus on viisaampi vain odottaa varsinaista alennusmyyntiä kuin hankkia etukuponkeja. Päätä itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *