coinmotion homepage

Coinmotion – kokemuksia. Onko se todella sen arvoista?

Coinmotion on Suomen Bitcoin-vallankumouksen johtaja. Sillä on hyvä maine ja vankka asiakaskunta.  Se on luonut vahvan luottamuksen ihmisten keskuudessa Suomessa.

Tästä syystä Coinmotionilla on tällä hetkellä noin kuusikymmentätuhatta eurooppalaista asiakasta. Lisäksi yrityksen bitcoin-liikevaihto oli yli 100 miljoonaa euroa vuonna 2017.

Lisensointi ja sääntely

coinmotion homepage

Coinmotion-palvelun virallisilla verkkosivuilla ei ole tietoa kaupankäyntilisenssistä.  Jäsenille vakuutetaan kuitenkin, että kaikki kaupankäynnin ja varastoinnin palvelut ovat täysin suojattuja.  Suurin osa Coinmotionin asiakkaiden rahoista on talletettu erittäin turvalliseen varastoon ja suojattu murtovarkailta ja muilta onnettomuuksilta.

Tämä palvelu vakuuttaa asiakkailleen, että se suojaa kaikki varat ja säilyttää ne turvallisesti.  Lisäksi yritys tarjoaa parasta asiakaspalvelua, jossa asiakkaat voivat tavoittaa palveluntarjoajan verkossa nopeasti, kun heillä on kysyttävää.

Paras asiakaspalvelu on yksi merkittävistä syistä, miksi asiakkaat suosivat Coinmotion-palvelua. Ainoa haittapuoli on kuitenkin se, että verkkosivusto ei tarjoa live-chat-apua asiakkaille.

Miten rekisteröityä Coinmotioniin?

Coinmotion-palvelun avulla voit rekisteröityä nopeasti. Sinun tarvitsee vain mennä virallisille verkkosivuille ja painaa oikeassa yläkulmassa olevaa Rekisteröidy-painiketta, joka vie sinut rekisteröintilomakkeelle. Täytä sitten lomake vaadituilla tiedoilla ja varmista, että noudatat ohjeita.

Kuten missä tahansa muussa rekisteröitymisprosessissa, palveluntarjoaja lähettää sinulle vahvistussähköpostin. Tarkista sähköposti ja paina lähetettyä linkkiä rekisteröintiprosessin loppuun saattamiseksi.  Sinun tulisi vahvistaa tilisi ennen kaupankäyntiä.

Mobiilikauppa

Tämän kryptovaluuttatoimiston verkkopalvelu alkoi vuonna 2014. Tuona aikana tarjosi 23 eri teknologiaa.  Sivusto tukee kuitenkin mobiilikäyttöä, mutta se ei tarjoa mobiilisovellusta iOS- tai Google App Storen kautta.  Mobiilikäyttäjät voivat kuitenkin selata mitä tahansa suosittuja selaimia, joiden avulla he voivat tarkistaa viimeisimmät kaupankäyntipäivitykset ja myydä tai ostaa kryptovaluuttoja, kuten Litecoin, Bitcoin tai Enthereum.

Merkki ja toiminnallisuus

coinmotion team

Coinmotion tarjoaa parasta ja tehokkainta palvelua. Kuten mikä tahansa muu yritys Suomessa, virallinen verkkosivusto tarjoaa yksinkertaisen navigoinnin ja aidot palvelut kaikille asiakkailleen ilman lisäominaisuuksia.

Jos asiakas haluaa aloittaa kaupankäynnin, hänen on ensin rekisteröidyttävä ja luotava tili.

Yritys sallii rekisteröitymisen vain, jos henkilö on vähintään kahdeksantoista vuotta vanha.  Coinmotion-palvelut eivät kuitenkaan ole saatavilla Yhdysvalloissa asuville FATCA-säännösten vuoksi.  Yrityksen tietosuojalinkki vie suoraan PrasosOy:hen, sillä se on Coinmotionin emoyhtiö.  Tämä prosessi osoittaa, että käyttäjien tiedot ovat täysin turvassa ja suojattuja.

Miten Bitcoineja voi ostaa, ja mitkä ovat maksutavat?

Asiakkaan on ensin talletettava rahaa tililleen, jos hän haluaa ostaa Bitcoineja. Mene seuraavaksi päävalikkoon, paina Siirrot ja noudata annettuja ohjeita, joista käy selvästi ilmi, miten Bitcoineja ostetaan.

Kun olet tallettanut summan, se näyttää, kuinka monta bitcoinia saat nykyisellä valuuttakurssilla. Jos päätät tallettaa SEPAn kautta, maksun käsittely kestää yhdestä kolmeen työpäivää.

Nyt voit mainita, kuinka monta bitcoinia haluat ostaa. Seuraava vaihe on painaa Max-näppäintä ostaaksesi bitcoineja.  Markkinatilausvaihtoehdon avulla voit ostaa senhetkiseen markkinahintaan, mitä pidetään hyvänä aloituksena uusille asiakkaille, jotka kokeilevat käytännön kaupankäyntiä pienillä summilla.

Coinmotionista löydät useita maksuvaihtoehtoja bitcoinien ostamiseen, mukaan lukien pankkisiirto, joka kestää enintään viisi työpäivää, Sofort, Debit tai Credit ja S-Pankin verkkosiirto.

Turvallisuus:

Coinmotion-kryptovaluuttatoimiston käyttäminen on turvallista, koska se käyttää suojattua moniallekirjoitustallennusta ja offline-tallennusta käyttäjien varojen tallettamiseen. Tämä monen allekirjoituksen varastointi ei kuitenkaan siirrä varoja yhdelle henkilölle, eivätkä he voi käyttää siirrettäviä ja käytettävissä olevia vaihtoehtoja. Tämä johtuu siitä, että useiden osapuolten on esitettävä digitaaliset allekirjoitukset ennen siirtojen tekemistä.

Coinmotion noudattaa myös uusimpia salausstandardeja ja 2FA:ta (kaksivaiheinen todennus) varmistaakseen, että kauppiaat voivat osallistua liiketoimintaan turvallisesti.

Bitcoin-siirrot sisään/ulos Coinmotionista

Tällä hetkellä Litecoineja ja Bitcoineja voi ostaa Coinmotionilta. Mutta hyvä uutinen on, että pian voit ostaa lisää kryptovaluuttoja.

Jos esimerkiksi haluat sijoittaa Altcoineihin, sinun on siirrettävä Bitcoinisi Binanceen Coinmotionista. Binance on tällä hetkellä markkinajohtaja ja tarjoaa laajan valikoiman kryptovaluuttoja.

Oletetaan, että haluat siirtää Bitcoineja toiselle tilille; paina päävalikossa Siirrot ja napsauta Lähetä-painiketta. Se on niin yksinkertaista.

Coinmotionin hyvät ja huonot puolet

Plussat:

 • Hyvin suojattu kryptonvaihtofoorumi
 • Sijoittajille paljon uramahdollisuuksia
 • Monenlaisia tilauksia
 • Tiukka turvallisuus
 • Valuutanvaihto on käytettävissä iOS- ja Android-laitteilla
 • Useita talletusmenetelmiä
 • Helposti hallittavissa oleva verkkosivustoalusta
 • Talletuspalkkiota ei veloiteta, kun teet talletuksia alustalla.
 • Alennuksia saatavilla aktiivisemmille kauppiaille
 • Oma lompakko

Miinukset:

 • Ei kaikkein laajin kolikoiden määrä
 • Välittäjien suosiman anonymiteetin puute.
 • Jotkut myyvät, ostavat siirtorajoja
 • Ei vipuvaikutusta
 • Alusta ei ole saanut tarpeeksi suosiota maailmanlaajuisesti.
 • Alustalla ei ole käytettävissä natiivia kryptovaluutta-attribuuttia.

Johtopäätelmät

Coinmotion on luotettava kryptovaluutanvaihtopalvelu, joka on tehokas, yksinkertainen ja suoraviivainen ilman lisäominaisuuksia.  Johdonmukaiset asiat, jotka löysimme Coinmotionista, ovat lompakot, lohkoketjut, DeFi ja vaihtopalvelut ovat yleensä samoja hieman muuttuneilla ominaisuuksilla.

Coinmotion-palvelu on tarjonnut parhaan kryptovaluuttapalvelun viimeisen yhdeksän vuoden aikana, mikä on tehnyt palvelusta sijoittajille verrattain helpon. Lisäksi he voivat helposti tehdä liiketoimia tarjottujen palvelujen välillä.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]