Lähde tien päälle Viagogo:n avulla!

Haluaisit lähteä jonnekin, mutta et tiedä minne. Mitä sitten? Tässä tilanteessa kannattaa käyttää verkon urheilu- ja kulttuuritapahtumien hakukonetta, joka auttaa sinua nopeasti ja helposti etsimään jotain kiinnostavaa hyvään hintaan.

Matkusta sivuston viagogo.com avulla

Esimerkki sivustosta, joka on hyvin intuitiivinen ja helppokäyttöinen, on viagogo.com. Aluksi sivusto ehdottaa tapahtumia, jotka on jaettu neljään kategoriaan:

 1. Konserttiliput,
 2. Urheiluliput,
 3. Teatteriliput,
 4. Festivaaliliput.

Se on hyödyllinen ihmisille, jotka haluavat etsiä tiettyä juhlaa, jonne he haluavat mennä. Kun olet valinnut tietyn kategorian, voit kokeilla täsmentää vaatimuksiasi – konsertit jaetaan musiikkilajeittain, urheilutapahtumat lajeittain, teatteritapahtumat esitysten tyypeittäin ja festivaalit maittain, joissa niitä järjestetään. Tämän verkkosivuston rakenteen ansiosta voit löytää helposti tapahtuman, joka voi olla oikeasti kiinnostava.

Tapahtumien etsimiseen on myös muita tapoja:

 • Jos etsit jotain lähialueiltasi tai tietystä kaupungista, voit kirjoittaa pääsivun hakukenttään kaupungin nimen. Se on hyvä ratkaisu niille, jotka eivät ole päättäneet ja haluavat vain mennä jonnekin, mutta eivät tiedä minne.
 • Suosittujen tapahtumien etsimiseen on myös kolmas vaihtoehto. Jos tapahtuman sijainnilla ei ole merkitystä, kannattaa katsoa parhaat vaihtoehdot, joita sivusto suosittelee. Tästä kokoelmasta löydät tapahtumia, joilla on ollut eniten kiinnostusta ja joilla on hyvä maine. Tämä ovat kulttuurillisia ehdotuksia kaikkialta maailmasta, tapahtumia, jotka ovat esillä mediassa. Se on vaihtoehto niille, jotka haluavat todistaa jotain tärkeää.

Lippujen tilaaminen – lasten leikkiä 

lippuja

Kun olet löytänyt mielenkiintoisen tapahtuman, sinun tarvitsee vain tilata lippu. Miten prosessi oikeastaan menee? Kuten jo mainitsimme, sivusto on hyvin intuitiivinen ja lippujen ostamisen ei pitäisi aiheuttaa vaikeuksia kenellekään. Sinun tulee valita haluamasi tapahtuma, päivämäärä ja paikka. Se ei eroa mitenkään elokuva- tai teatterilippujen varaamisesta. Viitaten hintoihin, kannattaa toimia nopeasti, koska mitä aiemmin tilaat, sitä alhaisemmat hinnat ovat. Tiettyjen lippujen hinnat nousevat päivittäin asteittain. On myös hyvä muistaa, että arvostetuimpien tapahtumien liput myydään loppuun nopeasti, joten kannattaa kiirehtiä jos haluat hyvän paikan kohtuulliseen hintaan.

Miten maksu tapahtuu?

Sivuston viagogo.com maksutavat eivät ole vaikeita. Helpointa on maksaa PayPal:n kautta tai pankkikortilla. Maksun suorittamisen jälkeen saat liput heti maksun käsittelyn jälkeen tai noin viikko ennen tapahtumaa – osa järjestäjistä ei anna mahdollisuutta lähettää lippua etukäteen.

Lipun ostamisen lisäksi voit myös myydä lippuja!

Kiinnostavaa on, että viagogo.com antaa myös mahdollisuuden myyjä lippuja, joita olet ostanut aiemmin. Ylläpitäjät eivät puutu lipun hintaan ja mahdollisuuteen asettaa sitä myyntiin ilmaiseksi. Se on todella kätevää jollekin, joka ei voi osallistua tapahtumaan johtuen erinäisistä syistä, jotka eivät ole heidän hallinnassaan.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

Kommentti:

 1. Hieno sivusto. Se on todella helppokäyttöinen. Sinun ei tarvitse etsiä konsertteja tuhansilta sivustoilta, kun kaikki on yhdessä paikassa, siistiä ☺

 2. Olen samaa mieltä. Ostan aina ottelulippuja ja koskaan ei ole ollut mitään ongelmia

 3. Tietääkö kukaan esitetäänkö Oopperan Kummitusta Englannissa tänä vuonna? Rakastan sitä esitystä ja haluaisin nähdä sen uudelleen

 4. Valitettavasti ei tänä vuonna ☹

 5. Ovatko hinnat ok? Kallistuvatko ne päivä päivältä vai mitä?

 6. Kyllä, liput tärkeisiin tapahtumiin kallistuvat päivittäin, koska jos joku haluaa mennä sinne, he ovat valmiita maksamaan paljon 😛

 7. Pidän siitä, käytän varmaankin hakua etsiäkseni konserttilippuja 😀

 8. Miten lippujen toimitus tapahtuu?

 9. Se riippuu lipuista. Yleensä ne ovat e-lippuja ja saat liput PDF-tiedostoina sähköpostiisi. Joihinkin tapahtumiin on myös tavallisia lippuja, jotka lähetetään postilla 😉

 10. Pidän eniten mahdollisuudesta myydä lippuja. Tyttöystäväni saa joskus hullun idean yllättää minut hankkimalla konserttilippuja tai jotain, jonne en voi mennä. Sitten voin myydä ne. Menetimme liput jo muutaman kerran ja täällä voit myydä ne eteenpäin normaalilla hinnalla 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *