Minun 3 virhettä Catawikissa (ja miten välttää ne)

Maailmassa, jossa keräilyesineet ja intohimo ainutlaatuisiin esineisiin kasvattavat suosiotaan jatkuvasti, Catawiki on nousemassa kiehtovaksi kohtaamispaikaksi harrastajille ympäri maailmaa. Tämä dynaaminen huutokauppapaikka on todellinen aarteenmetsästäjän paratiisi, joka tarjoaa huomattavan laajan valikoiman – kiehtovista antiikkiesineistä moderneihin taideteoksiin, harvinaisista kolikoista luksuskelloihin.

Catawiki ei ole pelkkä verkkokauppa – se on elävä yhteisö, jossa jokainen huutokauppa on mahdollinen seikkailu. Kuvittele, miten jännittävää on tehdä tarjouksia harvinaisesta postimerkistä, josta olet haaveillut vuosia, tai miten jännittävää on tehdä tarjouksia vanhasta autosta, josta voi tulla kokoelmasi kohokohta. Juuri nämä hetket tekevät Catawikista niin erityisen.

Kuten kaikilla seikkailumatkoilla, Catawikissa on kuitenkin myös joitakin sudenkuoppia, jotka uhkaavat erityisesti kokemattomia käyttäjiä. Vaikka alusta on intuitiivinen, sitä säätelevät omat sääntönsä, ja sillä on ainutlaatuisia mekanismeja, joiden ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää onnistuneiden kauppojen kannalta.

Seuraavassa on joitakin seikkoja, jotka erottavat Catawikin muista huutokauppa-alustoista:

 1. Experts Verifying Authenticity – Asiantuntijat tarkistavat jokaisen kohteen, mikä lisää merkittävästi luottamusta listauksiin.
 2. Temaattiset huutokaupat – joka viikko on tietyille kategorioille omistettuja huutokauppoja, mikä helpottaa sinua kiinnostavien kohteiden löytämistä.
 3. Globaali yhteisö – mahdollisuus ostaa ja myydä esineitä ympäri maailmaa laajentaa keräilyhorisonttiasi.
 4. Uinutlaatuiset kohteet – voit usein löytää kohteita, joita ei ole saatavilla missään muualla, mikä tekee jokaisesta huutokaupasta potentiaalisesti jännittävän.

Näistä eduista huolimatta Catawikin käyttäminen voi joskus tuntua siltä, kuin navigoisit tuntemattomilla vesillä. Uudet käyttäjät saattavat tuntea olevansa hukkua vaihtoehtojen ja sääntöjen moninaisuuteen. Tiedätkö, miten automaattinen tarjousjärjestelmä toimii? Oletko tietoinen siitä, että tehtyä tarjousta ei voi peruuttaa? Tai ihmetteletkö, miksi et joskus voi tehdä tarjouksia tietyissä luokissa?

Nämä kysymykset johdattavat meidät tämänpäiväisen aiheemme ytimeen. Tässä artikkelissa tarkastelemme kolmea yleisintä virhettä, joita Catawikin käyttäjät tekevät, erityisesti ne, jotka vasta aloittavat tällä alustalla. Lisäksi näytämme, miten voit välttää ne, jotta voit nauttia täysin Catawikin tarjoamista mahdollisuuksista.

Muista, että kaikki ovat joskus olleet aloittelijoita. Jopa kokeneimpien keräilijöiden ja nettihuutokaupan harrastajien oli aikoinaan opeteltava pelisäännöt. Siksi, olitpa sitten uusi käyttäjä tai sinulla on jo jonkin verran kokemusta, mutta haluat parantaa taitojasi, tämä artikkeli on sinua varten.

Seuraavissa osioissa käsittelemme yksityiskohtaisesti kolmea keskeistä aluetta, joilla virheitä tehdään yleisimmin:

 1. automaattisten tarjousten sääntöjen tuntemattomuus.
 2. yritys peruuttaa annettuja tarjouksia
 3. vähimmäishinnan huomiotta jättäminen

Käsittelemme kutakin näistä aiheista yksityiskohtaisesti ja hahmotamme paitsi mahdolliset sudenkuopat myös käytännön vinkkejä niiden välttämiseksi. Tavoitteenamme on, että tämän artikkelin luettuasi tunnet olosi varmemmaksi käyttäessäsi Catawikia, pystyt tekemään tietoon perustuvia päätöksiä ja nautit täysin rinnoin nettihuutokaupoista.

Joten, unelmoitpa sitten suosikkikirjasi harvinaisesta painoksesta, etsit ainutlaatuista taideteosta kotiisi tai vain nautit huutokaupan jännityksestä, kutsumme sinut lukemaan eteenpäin. Opi tavallisista virheistä ja siitä, miten voit välttää niitä, jotta kokemuksesi Catawikista olisi aina positiivinen ja palkitseva.

1. Automaattisen huutokaupan sääntöjen tuntemattomuus.

1_catawiki_auction_mistakes_4

Muistan ensimmäisen kertani Catawikilla kuin tämän päivän. Olin innoissani selaamassa kymmeniä kiehtovia huutokauppoja. Vihdoin löysin sen – kauniin vintage-kellon, josta olin haaveillut jo vuosia. Hintapyyntö oli houkutteleva, niin ajattelin: ”Miksipä ei? Kokeilen onneani!”

Ja tässä kohtaa tein ensimmäisen, klassisen aloittelijan virheen – jätin automaattisen huutokauppajärjestelmän täysin huomiotta.

Ensimmäinen lipsahdukseni.

Aloitin pienellä tarjouksella ja ajattelin, että nostaisin hintaa vähitellen. Olin varma, että minulla oli kaikki hallinnassa. Oi, kuinka väärässä olinkaan! Muutamassa minuutissa tarjoukseni ylitettiin, sitten uudelleen ja uudelleen. Turhautuminen kasvoi sekunti sekunnilta. ”Mitä on tekeillä!” – Ajattelin.

Vasta myöhemmin tajusin, että muut tarjoajat käyttivät luultavasti automaattisia tarjouksia, kun taas minä tuhlasin aikaa ja energiaa tarjousten nostamiseen manuaalisesti.

Automaattisten tarjousten salaisuuksien paljastaminen.

Tämän onnettomuuden jälkeen päätin tutkia aihetta tarkemmin. Tässä on, mitä opin:

 1. Limiitti on salaisuus – Kun määrität automaattisen tarjouksen, määrittelet enimmäismäärän, jonka olet valmis maksamaan. On tärkeää, että tämä raja näkyy vain sinulle.
 2. Järjestelmä toimii puolestasi – Catawiki nostaa tarjoustasi automaattisesti vähimmäismäärällä, joka tarvitaan johtavaan tarjoukseen. Sinun ei tarvitse istua näytön edessä 24/7!
 3. Säästää aikaa ja hermoja – Sen sijaan, että seuraisit jatkuvasti huutokauppaa, voit keskittyä muihin asioihin tietäen, että järjestelmä toimii puolestasi.

Seuraava lähestymistapani.

Uusien tietojen kanssa varustautuneena päätin yrittää uudelleen. Tällä kertaa tähtäimessäni oli suosikkikirjani keräilypainos. Asetin automaattisen tarjouksen enimmäismäärään, jonka olin valmis maksamaan.

Sitten tapahtui jotain, mitä en osannut odottaa. Tarjoukseni nousi yhtäkkiä lähes maksimimäärään! Ensin panikoin, koska ajattelin, että järjestelmä…

Ensin ajattelin, että järjestelmä oli tehnyt virheen. Mutta ei – se oli yksinkertaisesti seurausta toisen käyttäjän kilpailukykyisestä automaattisesta tarjouksesta.

Oppien oppi.

 • Aseta kohtuullinen raja – Mieti ennen huutokauppaa tarkkaan, kuinka paljon olet valmis maksamaan. Tunteet voivat pettää!
 • Älä hätäänny äkillisistä hyppäyksistä – Jos tarjouksesi hyppää äkillisesti, älä reagoi hätiköidysti. Tämä on järjestelmän normaali vaikutus.
 • Valvo, mutta kohtuudella – Vaikka järjestelmä toimii puolestasi, kannattaa huutokauppasi tila tarkistaa aika ajoin. Sen jälkeen voit päättää, haluatko nostaa rajaa.
 • Varaudu yllätyksiin – Huutokaupat voivat olla arvaamattomia. Joskus voitat odotettua halvemmalla, toisinaan hinta voi nousta nopeasti rajasi yläpuolelle.

Vinkkini aloittelijoille.

Jos olet uusi Catawikissa, aloita pienillä, vähemmän jännittävillä huutokaupoilla. Käytä niitä harjoittelukenttänä, jotta ymmärrät, miten automaattinen tarjousjärjestelmä toimii. Näin säästyt kalliilta virheiltä huutokaupoissa, joista todella välität.

Muista, että jokainen huutokauppa on uusi oppitunti. Ajan myötä opit käyttämään automaattista huutokauppajärjestelmää hyödyksesi. Kuka tietää? Ehkä saat unelmiesi yksilön kokoelmaasi edulliseen hintaan!

Catawiki on kiehtova maailma täynnä aarteita, jotka odottavat löytämistä. Automaattisen huutojärjestelmän ymmärtäminen on avain menestykseen tällä alustalla. Älä lannistu alkuvaikeuksista – jokaisen huutokaupan myötä sinusta tulee fiksumpi ja kokeneempi huutokaupan tekijä. Onnea huutokauppaseikkailuihin!

2. Yrität peruuttaa tekemäsi tarjouksen.

2_catawiki_automatic_bidding_surprise

Muistan tuon päivän kuin tämän päivän. Selatessani Catawikia törmäsin kauniiseen antiikkiseen rintakoruun. Epäröimättä tein tarjouksen vakuuttuneena siitä, että kyseessä oli elämäni tilaisuus. Muutama tunti myöhemmin, kun jännitys laantui, aloin kuitenkin epäillä. ”Entä jos liioittelin hintaa? Ehkä minun pitäisi peruuttaa tarjous?” – Ajattelin kuumeisesti.

Ja tässä kohtaa tein toisen suuren virheeni – yritin peruuttaa tekemäni tarjouksen.

Kova oppitunti sitovista tarjouksista.

Kasvavan paniikin vallassa etsin mahdollisuutta peruuttaa tarjous. Yllätyksekseni sellaista vaihtoehtoa ei yksinkertaisesti ollut saatavilla. Epätoivoisena otin yhteyttä Catawikin asiakaspalveluun toivoen heidän ymmärrystään. Saamani vastaus oli yksiselitteinen: kaikki tehdyt tarjoukset ovat sitovia, eikä niitä voi peruuttaa.

Tämä tilanne opetti minulle muutaman tärkeän asian siitä, miten Catawiki toimii:

 1. Tarjoukset ovat peruuttamattomia – Kun tarjous on tehty, se pysyy aktiivisena huutokaupan loppuun asti tai kunnes se ylitetään.
 2. Tarjousvastuu – Tekemällä tarjouksen otat vastuun kohteen ostamisesta, jos voitat huutokaupan.
 3. Ei peruuttamismahdollisuutta – Catawikin järjestelmä ei tarkoituksella salli tarjousten peruuttamista, jotta varmistetaan oikeudenmukaisuus kaikkia huutokauppaan osallistujia kohtaan.

Harkitsemattomien tarjousten seuraukset.

Aluksi olin turhautunut tähän tilanteeseen. Ajan myötä olen kuitenkin ymmärtänyt, miten tärkeää tämä on koko huutokauppajärjestelmän eheyden kannalta. Kuvittele kaaos, jos kaikki voisivat peruuttaa tarjouksensa milloin tahansa!

Valitettavasti jotkut käyttäjät yrittävät kiertää tätä järjestelmää jättämällä yksinkertaisesti maksamatta voittamistaan huutokaupoista. Tämä on valtava virhe, jolla voi olla vakavia seurauksia:

 • Tilin estäminen – Catawiki voi estää sellaisen käyttäjän tilin, joka ei maksa voitetuista huutokaupoista.
 • Tarjousten tekemisen menettäminen – Vaikka tiliäsi ei olisikaan kokonaan estetty, voit menettää oikeuden tehdä tarjouksia.

Strategiani tulevaisuutta varten.

Tämän oppitunnin jälkeen olen kehittänyt muutamia periaatteita, joita noudatan aina Catawikissa:

 1. Tarkka analyysi ennen tarjouksen tekemistä – Tarkistan aina kohteen kuvauksen ja kuvat huolellisesti.
 2. Asetan budjetin – Ennen jokaista huutokauppaa asetan enimmäismäärän, jonka olen valmis maksamaan. Tämä auttaa välttämään impulsiivisia, liian korkeita tarjouksia.
 3. Harkitut automaattiset tarjoukset – Käytän automaattista tarjousjärjestelmää, mutta aina kohtuullisesti asetetulla rajalla.
 4. Tietoinen sitoutuminen – Kohtelen jokaista tarjousta mahdollisena ostona. Jos en ole valmis ostamaan, en tee tarjousta.

**Miksi tämä periaate hyödyttää käyttäjiä?

Aluksi saattaa vaikuttaa siltä, että kyvyttömyys peruuttaa tarjouksia on käyttäjille hankalaa. Ajan myötä olen kuitenkin ymmärtänyt, että juuri tämä sääntö tekee Catawikista niin luotettavan alustan:

 • reilu kilpailu – Jokainen huutokauppaan osallistuja saa varmuuden siitä, että muut tarjoukset ovat aitoja ja peruuttamattomia.
 • Myyjän suoja – Myyjät voivat olla varmoja, että huutokaupan voittaja todella ostaa kohteen.
 • Välttämättömien käytäntöjen poistaminen – Tämä estää väärennettyjä tarjouksia nostamasta hintoja keinotekoisesti.

Vinkki aloittelijoille.

Jos olet uusi Catawikissa, neuvon sinua suhtautumaan jokaiseen tarjoukseen vakavasti. Älä tarjoa impulsiivisesti, mieti aina kaksi kertaa ennen kuin tarjoat. Muista, että tarjouksesi voi voittaa, vaikka aluksi pidit sitä epätodennäköisenä.

Toisaalta, älä pelkää tarjota! Kun olet harkinnut päätöstäsi ja asettanut

kohtuullisen rajan, nauti huutokauppojen jännityksestä. Juuri tämä vastuullisuuden ja jännityksen yhdistelmä tekee Catawikista niin mukaansatempaavan.

Muista, että jokainen huutokauppa ei ole vain mahdollisuus voittaa ainutlaatuinen esine, vaan myös oppitunti vastuullisuudesta ja strategisesta ajattelusta. Ajan myötä opit tasapainottamaan keräilijän intohimon ja ostajan järjen kanssa. Ja kuka tietää? Ehkä juuri harkitun, kunnioitusta herättämättömän tarjouksen avulla saat unelmiesi yksilön kokoelmiisi!

3. Vähimmäishinnan huomiotta jättäminen

3_catawiki_bid_regret_2

Seikkailuni vähimmäishinnan kanssa Catawikissa on tarina, joka opetti minulle, että nettihuutokauppojen maailmassa kaikki ei ole sitä, miltä se ensi silmäyksellä näyttää. Muistan olleeni innoissani nähdessäni poikkeuksellisen vintage-kellon, joka oli listattu naurettavan alhaisella lähtöhinnalla. ”Tämän täytyy olla onnenpäiväni!” – Ajattelin ja tein tarjouksen, joka ei ollut paljon korkeampi kuin pyyntihinta.

Yllätyin, kun en voittanut huutokauppaa, vaikka olin ainoa tarjouksen tekijä. Mikä oli mennyt pieleen? Vastaus oli yksinkertainen, vaikkei se minulle silloin ollutkaan itsestäänselvyys: en välittänyt vähimmäishinnasta.

**Mikä on vähimmäishinta?

Vähimmäishinta on myyjän asettama salainen summa, jota alhaisemmalla hinnalla hän ei suostu myymään kohdetta. Se on eräänlainen ”näkymätön este”, joka suojaa myyjiä myymästä arvokkaita esineitä ilmaiseksi. Tässä ovat tärkeimmät tiedot vähimmäishinnasta Catawikissa:

 1. Se on näkymätön ostajille
 2. se voi olla korkeampi kuin pyyntihinta.
 3. kohdetta ei myydä, ellei korkein tarjous saavuta vähimmäishintaa.

**Miten vähimmäishintajärjestelmä toimii?

Vähimmäishinnan mekanismin ymmärtäminen on avain onnistuneeseen tarjoamiseen. Näin se toimii käytännössä:

 • Jos automaattinen tarjouksesi ylittää vähimmäishinnan, järjestelmä tekee puolestasi vähimmäishintaa vastaavan tarjouksen.
 • Jos rajasi on alle vähimmäishinnan, järjestelmä nostaa silti tarjouksesi asettamaasi enimmäishintaan.

Kallis oppituntini.

Palataanpa takaisin kellotarinaani. Tein alhaisen tarjouksen, koska ajattelin, että se oli hyvä tarjous. Huutokauppa päättyi enkä voittanut, vaikka olin ainoa tarjouksen tekijä. Miksi? Tarjoukseni ei saavuttanut vähimmäishintaa.

Tämä tilanne opetti minulle, että Catawikissa ei riitä, että on ainoa tai korkein tarjouksen tekijä – on myös täytettävä implisiittinen vähimmäishintakriteeri.

**Miten välttää vähimmäishintapettymys.

Tämän oppitunnin jälkeen olen kehittänyt muutamia strategioita, joiden avulla voin välttää vastaavia tilanteita:

 1. Markkina-analyysi – Tarkistan samankaltaisten kohteiden hinnat ennen tarjouksen tekemistä, jotta minulla on realistinen odotus mahdollisesta vähimmäishinnasta.
 2. Kuvausten tarkkailu – Joskus myyjät ilmoittavat kohteen likimääräisen arvon.
 3. Myös kohtuulliset automaattiset tarjoukset – Asetan automaattisen tarjousrajan siihen summaan, jonka olen todella valmis maksamaan, enkä mahdolliseen vähimmäisarvoon.
 4. Varautuminen yllätyksiin – Olen aina tietoinen siitä, että vähimmäishinta voi olla odotettua korkeampi.

**Miksi vähimmäishinta hyödyttää käyttäjiä?

Aluksi olin turhautunut vähimmäishinnan käsitteeseen. Ajan myötä olen kuitenkin ymmärtänyt sen edut:

 • Kohteiden arvon suojaaminen – Estää arvokkaiden kohteiden myynnin tyhjään hintaan, jos kiinnostus huutokauppaa kohtaan on vähäistä.
 • Kannustin myyjille – Kun vähimmäishinta on asetettu, useammat ihmiset valitsevat arvokkaiden esineiden ilmoittamisen, mikä lisää tarjousten monipuolisuutta Catawikissa.
 • Hinnoittelun oikeudenmukaisuus – Auttaa pitämään hinnat realistisina alustalla.

Minimihinnan odottamattomat hyödyt.

Paradoksaalista kyllä, vähimmäishinta voi joskus toimia ostajien eduksi. Näin se tapahtuu:

 1. Kätketyt kaupat – Joskus vähimmäishinta on alhaisempi kuin kohteen todellinen arvo, mikä antaa sinulle mahdollisuuden tehdä hyvän ostoksen.
 2. Vähemmän kilpailua – Jotkut tarjoajat luovuttavat, koska he eivät näe huutokaupan etenevän, eivätkä ole tietoisia vähimmäishinnasta. Tämä on tilaisuus kärsivällisille!
 3. Tutkimusmotivaatio – Vähimmäishinta kannustaa meitä tutkimaan markkinoita ja esineiden arvoa perusteellisemmin, mikä tekee meistä pitkällä aikavälillä fiksumpia keräilijöitä.

Vinkki aloittelijoille.

Jos olet uusi Catawikissa, neuvoni on: älä lannistu, jos ensimmäiset tarjouksesi eivät voita huutokauppaa kilpailun puutteesta huolimatta. Tämä on luultavasti minimihinnan vaikutus. Ota se sen sijaan kannustimena oppia lisää markkinoista ja kiinnostavien kohteiden arvosta.

Muista, että jokainen huutokauppa ei ole vain ostomahdollisuus, vaan myös oppitunti. Ajan myötä opit ”tuntemaan” likimääräiset vähimmäishinnat ja tekemään tehokkaampia tarjouksia. Kuka tietää? Ehkäpä juuri minimihintamekanismin ymmärtämisen avulla saat unelmiesi yksilön kokoelmaasi todella edulliseen hintaan!

Catawiki on kiehtova maailma, jossa tieto ja kokemus kulkevat käsi kädessä keräilyinnostuksen kanssa. Vaikka vähimmäishinta saattaa aluksi tuntua esteeltä, se tekee tästä foorumista itse asiassa entistäkin jännittävämmän ja yllätyksiä täynnä olevan. Onnea huutokauppaseikkailuihin!

Avain menestykseen Catawikissa

4_catawiki_minimum_price_revelation_2

Seikkailuni Catawikin kanssa on ollut täynnä ylä- ja alamäkiä, mutta jokainen kokemus – myös vähemmän miellyttävät – on opettanut minulle jotain arvokasta. Nyt, kun muistelen alkuaikoja tällä alustalla, huomaan, kuinka paljon olen oppinut ja kuinka kiehtova matka verkkohuutokauppojen maailmassa voi olla.

Yhteenveto tärkeimmistä opetuksista.

1 Automaattisen tarjouksen ymmärtäminen – Tämä työkalu voi olla paras ystäväsi, jos opit käyttämään sitä viisaasti. Muista, että rajasi on salainen ja järjestelmä toimii niin, että saat parhaan mahdollisen aseman mahdollisimman pienin kustannuksin.

 1. Tarjousvastuu – Jokainen tekemäsi tarjous on sitoumus. Peruuttamismahdollisuutta ei ole, joten tarjoa huolella ja ole valmis ostamaan, jos voitat.
 2. Minimihinnan ilmoittaminen – Tämä piilotettu arvo voi aiheuttaa yllätyksiä, mutta myös mahdollisuuden loistaviin kauppoihin. Opettele ”lukemaan rivien välistä” huutokauppakuvauksissa ja analysoimaan markkinoita.

Kultaiset sääntöni menestykseen Catawikissa.

Paljon kokeiltuani ja erehdyttyäni olen kehittänyt muutaman säännön, jotka ovat parantaneet kokemuksiani alustalla huomattavasti:

 • Lue, lue ja lue uudelleen – Huutokauppakuvauksen, ehtojen ja alustan sääntöjen huolellinen lukeminen on välttämätöntä. Usein avaintiedot ovat piilossa yksityiskohdissa.
 • Valitse budjetti ja pidä siitä kiinni – Määritä ennen jokaista huutokauppaa enimmäismäärä, jonka olet valmis maksamaan. Tunteet huutokaupan aikana voivat olla petollisia!
 • Tiedä kohteiden arvo – Sijoita aikaa tutkimukseen. Mitä paremmin tunnet markkinat, sitä fiksumpia päätöksiä teet huutokaupatessasi.
 • Ole kärsivällinen** – Älä heittäydy ensimmäiseen parempaan tilaisuuteen. Joskus kannattaa odottaa täydellistä kohdetta oikeaan hintaan.

Jatka parantamista.

Muista, että jokainen huutokauppa ei ole vain mahdollisuus saada ainutlaatuinen esine, vaan myös mahdollisuus oppia. Catawiki on dynaaminen alusta, joka kehittyy jatkuvasti. Pysy ajan tasalla uutisista ja sääntömuutoksista. Seuraa trendejä sinua kiinnostavissa luokissa.

Vastuullinen lähestymistapa tarjousten tekemiseen.

Muista, että jokaisen huutokaupan takana on todellinen myyjä. Suhtaudu jokaiseen kauppaan vakavasti ja kunnioittavasti. Maksa voitetut huutokaupat ajallaan ja kerro selkeästi, jos ongelmia ilmenee. Positiivisen maineen luominen foorumilla voi avata sinulle uusia mahdollisuuksia.

Keräilyn ilo.

Viime kädessä tärkeintä on nauttia keräilystä. Catawiki ei ole pelkkä ostofoorumi, vaan paikka, jossa intohimo kohtaa historian ja taiteen. Jokaisella hankkimallasi esineellä on ainutlaatuinen tarina. Nauti hakuprosessista, tarjousten tekemisen jännityksestä ja onnistuneen ostoksen tuomasta tyydytyksestä.

Seikkailusi on vasta alussa.

Kokemukseni Catawikista on opettanut minulle, että tämä foorumi on paljon enemmän kuin pelkkä huutokauppasivusto. Se on portti keräilyn kiehtovaan maailmaan, jossa jokainen päivä tuo mukanaan uusia löytöjä ja mahdollisuuksia. Olitpa sitten innokas keräilijä tai vasta aloittelija, Catawikilla on paljon tarjottavaa sinulle.

Muista, että kaikki aloittivat ensimmäisestä huutokaupastaan, ensimmäisestä virheestään ja ensimmäisestä menestyksestään. Älä lannistu alkuvaikeuksista. Päivä päivältä ymmärrät paremmin alustan mekaniikkaa ja navigoit verkkohuutokauppojen maailmassa entistä varmemmin.

Toivotan sinulle monia jännittäviä huutokauppoja, hyviä löytöjä ja tyytyväisyyttä jokaiseen uuteen hankintaan. Olkoon Catawikista sinulle ilon ja inspiraation lähde, kuten siitä on tullut minulle. Onnea huutokauppaseikkailuihinne!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]