bookbeat - home_of_bookbeat_fi

Bookbeat – kannattaako se? Mielipiteesi ja kokemuksia

Katseletko alati kasvavaa luettavien kirjojen listaa, koska sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa siihen? Vai oletko sitä mieltä, että kirjallisuus on yksinkertaisesti liian kallista kirjakaupoissa ja että jälkimarkkinakappaleiden hankkiminen on melko hankalaa?

Nämä ovat esimerkkejä tilanteista, joissa saatat olla kiinnostunut äänikirjoista, joiden suosio on kasvanut viime aikoina. Valitset vain haluamasi nimikkeen ja kuuntelet sitä kirjaimellisesti millä tahansa vapaalla hetkellä, esimerkiksi ajaessasi autoa, käydessäsi suihkussa tai syödessäsi ateriaa. Tietenkin tällaiset kirjat maksavat myös oman rahansa, mutta onneksi verkkoon ilmestyy yhä enemmän asiaan liittyviä tilauspalveluja. Yksi näistä on BookBeat, johon tutustumme tässä artikkelissa tarkemmin – lue rohkeasti eteenpäin!

Mikä on BookBeat?

bookbeat - lahjakortti
lähde: bookbeat.fi/

BookBeat on skandinaavisesti rekisteröity palveluntarjoaja, joka on jo jonkin aikaa laajentunut voimakkaasti Euroopassa. Se tuli hiljattain markkinoille muun muassa Puolassa, jossa sen suosio kasvaa kuukausi kuukaudelta. Mitä tämä yritys ylipäätään tekee?

Se toimii äänikirja- ja e-kirjamarkkinoilla ja ylläpitää omaa verkkopalveluaan. Se tarjoaa tilauspalvelua, johon sisältyy tilapäisen pääsyn ostaminen sen kertyneeseen kirjallisuusvarastoon. Yritys keskittyy pääasiassa mobiililaitteisiin – se omistaa ja kehittää jatkuvasti sovelluksia Android- ja iOS-laitteille. Käyttäjät voivat tilata niitä ja kuunnella äänitteitä valituista kirjoista tai lukea niitä itse.

Tämäntyyppisiä palveluntarjoajia on yhä enemmän, joten on syytä pohtia, mikä juuri tämän palveluntarjoajan erottaa kilpailijoista. Onko tämä palvelu houkutteleva, ja jos on, niin mistä syystä?

Mikä tässä tilauspalvelussa on ainutlaatuista?

bookbeat - kategoriat
lähde: bookbeat.fi/

Toistaiseksi äänikirja- ja e-kirjatietokannan tilauskäyttöön on yleensä liitetty joustavuuden puute. Puuttui erilaisia tilauspaketteja, jotka voidaan räätälöidä omiin tarpeisiin, myös elämäntyyliin. BookBeat ylpeilee, että se on koonnut tarjouksen, jonka avulla voit irrottautua tällaisesta järjestelystä.

Käyttäjät voivat valita kolmesta tilaussuunnitelmasta ja räätälöidä palvelun siten itselleen sopivaksi. Palvelun etuna sanotaan olevan myös sen korkea laatu, sillä yritys kehuu ** loistavasti kehitettyä sovellusta ja kattavaa teknistä tukea käyttäjille*. Tätä täydentää *suuri e-kirjojen ja äänikirjojen tietokanta**, jota laajennetaan jatkuvasti. On tietenkin syytä huomata, että kirjoja on saatavilla useilla eri kielillä.

Miten BookBeat toimii?

bookbeat - aanikirjat
lähde: bookbeat.fi/

Tämän palvelun käyttäminen aloitetaan luomalla käyttäjätili, mikä tapahtuu kätevimmin verkkosivuston kautta. On erittäin tärkeää huomata, että rekisteröinti itsessään on maksuton eikä siihen liity mitään velvoitteita.

Seuraava vaihe on ladata mobiilisovellus – siitä on kaksi versiota, joista toinen on Android-laitteille ja toinen Applen iOS-laitteille. Kun sovellus on asennettu, kirjaudut siihen aiemmin luodulla tililläsi ja valitset sitten tilauksen, josta olet kiinnostunut, ja maksat sen. Siitä lähtien saat täyden pääsyn kirjallisuustietokantaan.

Vaikka e-kirjojen käyttö on itsestään selvää, on syytä omistaa muutama sana äänikirjoille. Tämä johtuu siitä, että BookBeat tarjoaa kaksi vaihtoehtoa niiden käyttöön. Ensimmäinen vaihtoehto on kuunnella kirjoja verkossa, eli kun olet jatkuvasti yhteydessä internetiin. Vaihtoehto on ladata kappale mobiililaitteeseen ja kuunnella sitä milloin tahansa ilman verkkoyhteyttä.

Mitä tilauspaketteja BookBeatissa on saatavilla?

Tällä hetkellä BookBeat tarjoaa käyttäjilleen kolme todella vahvasti erilaista tilaussuunnitelmaa. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

  • Perus,
  • Premium,
  • Rajoittamaton.

Kukin näistä on vastaavasti kalliimpi ja veloitetaan kuukausittain. Mitä eroa näillä tilaussuunnitelmilla on?

Basic on halvin vaihtoehto, ja siinä käyttäjä voi lukea tai kuunnella kirjoja yhteensä 20 tuntia kuukaudessa. Premium-tilauksessa tämä aika kasvaa 100 tuntiin. Rajoittamaton taas, kuten voit helposti arvata, poistaa aikarajoitukset kokonaan. On myös syytä mainita mahdollisuus luoda perhetili. Tätä tiliä voi käyttää enintään viisi käyttäjää, ja vaikka ensimmäisestä käyttäjästä veloitetaan normaalin hinnan mukainen maksu valitusta tilauksesta riippuen, jokaisen lisäkäyttäjän maksu on paljon alhaisempi ja kiinteä.

Missä olosuhteissa BookBeat-sovellusta voi käyttää?

BookBeatin käytön suurena etuna on oletettavasti siellä saatavilla olevien tilausten joustavuus. Kuten virallisella verkkosivustolla olevista tiedoista käy ilmi, käyttäjä voi milloin tahansa päättää peruuttaa tilauksen. Tällaisessa tilanteessa kunkin seuraavan kuukauden automaattinen laskutus lopetetaan. Sen sijaan tilaus päättyy viimeisenä päivänä, johon asti se on maksettu.

Tärkeää on, että alustalla voit myös muuttaa tilaussuunnitelmaasi milloin tahansa. On mahdollista vaihtaa sekä kalliimpaan että halvempaan tilaukseen. On myös tärkeää, että tällaisten muutosten tekemistä ei ole rajoitettu.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kuka tahansa uusi käyttäjä voi tutustua tämän palvelun mahdollisuuksiin täysin maksutta. Ilmainen kokeilutili on voimassa 30 päivää.

Mikä on tämän e-kirja- ja äänikirja-alustan maine?

Epäilemättä BookBeat on kasvanut viime aikoina nopeasti, mikä näkyy hyvänä palautteena sen käyttäjiltä. Palvelu nauttii kunnon arvosteluja kaikissa maissa, joissa se toimii. Useimmat ihmiset kehuvat sitä sekä e-kirjojen ja äänikirjojen runsaasta valikoimasta että älykkäästä sovelluksesta, jota on helppo käyttää. Myös tehokkaasta teknisestä tuesta on raportoitu.

Kannattaako tätä palvelua käyttää?

Lukemisen harrastajat, joilla ei ole aikaa intohimonsa hemmotteluun, saattavat pitää tämän palvelun tarjontaa houkuttelevana. Tilausten joustavuus, suuri ja jatkuvasti laajeneva kirjallisuustietokanta sekä helppokäyttöinen sovellus rohkaisevat epäilemättä käyttämään sitä. Lopullisen päätöksen joudut tietysti tekemään itse, mutta muista, että voit testata BookBeatia 30 päivän ajan ilmaiseksi ja sitoumuksetta.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

Bookbeat - kokemuksia:

  1. jos peruutan tilaukseni kesken tilauskauden, palautetaanko käyttämättömän ajanjakson rahat?

  2. Yksi asia askarruttaa minua vahvasti. Mitä tapahtuu, jos meillä on abo, jossa on aikaraja ja käytän sen loppuun ennen kuukauden loppua? Voinko mitenkään ostaa lisää tunteja? Eivätkö ne joskus peri jotain lisämaksua jälkikäteen automaattisesti?

  3. Voiko joku kertoa, mitä maksujärjestelmiä tämä palvelu tukee?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *