Suosituimmat lahjaideat suurimmilta verkkokaupoilta

Jokainen meistä on joskus elämänsä aikana kysynyt seuraavan kysymyksen: ”Mitä minun pitäisi hankkia hänelle lahjaksi?” Vastaus ei ole kuitenkaan niin yksinkertainen. Jokainen meistä on erilainen ja jokaisella on erilaiset mieltymykset. 

Lahjat läheisille sukulaisille…

kukkia-ja-mies

Jos tunnemme hyvin ihmisen, jolle haluamme antaa lahjan, tehtävä on helppo. Selvitämme, millaisia kiinnostuksen kohteita ja mieltymyksiä sukulaisilla on ja yritämme löytää lahjoja, jotka ovat sekä käytännöllisiä että vetoavia. Valitettavasti usein käy kuitenkin niin, että ideoita ei ole.

… ja etäisimmille myös 

Ongelmia syntyy kun päädymme ostamaan lahjaa jollekin, jonka kanssa meillä on vain virallinen suhde ja jota emme tunne tarpeeksi hyvin voidaksemme ostaa jotain, joka sopii heidän persoonallisuuteensa ja intohimoihinsa. Molemmissa tapauksissa voimme luottaa Internetiin ja suuriin, suosittuihin verkkokauppoihin, josta voimme varmasti löytää jotain sopivaa ja edullista.

Mitä hankkia jollekin, jonka tunnemme hyvin?

Monet ihmiset päättävät ostaa vaatteita tai muodikkaita asusteita. Se ei ole huono idea paitsi jos emme tiedä lahjan saajan tyyliä. Löytääksemme mielenkiintoisia vaatteita, on hyvä alkaa etsiä suurista verkkokaupoista kuten aliexpress – tai ebay – sivustoilta. On mahdollista, että suuresta valikoimasta voimme löytää ”helmen”. On parasta etsiä asusteita, koska tässä tapauksessa koolla ei ole merkitystä. Jonkin liian pienen tai jopa liian ison ostaminen ei vaikuta koskaan hyvältä.

•Jos etsit jotain naiselle, kannattaa selata käsilaukkuja, voit löytää monia vaihtoehtoja täältä: https://aliexpress.com/category/200010063/women-bags.html tai täältä: http://www.ebay.com/rpp/handbags.

Erilaiset asusteet eivät ole huono idea, voit löytää tuhansia asusteita verkkokaupasta aliexpress: https://aliexpress.com/category/200000724/accessories.html

•Suosittu lahja miehille on lompakko, voit löytää monia malleja täältä: http://www.ebay.com/sch/Mens-Wallets/2996/bn_739205/i.html, tai nahkavyöt – http://www.ebay.com/sch/Belts/2993/i.html.

Mitä jos muoti ei tule kysymykseenkään?

Verkkokaupoissa on monia lahjaideoita. Jos vaatekaapin asusteet eivät sovi ajatuksiisi, voit aina etsiä jotain seuraavista kategorioista:

Mitä valita virallisemmaksi lahjaksi?

Virallisemmissa tilanteissa seuraavat lahjat ovat soveliaita:

  • Mustekynät, voit löytää ison valikoiman täältä

http://www.ebay.com/sch/Pens-Writing-Instruments/966/i.html

Jos sinulla ei ole mitään ajatusta, mistä aloittaa, voit aina tutkailla verkkokaupan alasivuja, joille sivustojen käyttäjät ovat valinneet suosituimpia tuotteita. Ehkä myydyimpien tuotteiden joukosta voit löytää jotain täydellistä lahjaksi – http://sale.aliexpress.com/hot-products.htm

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

Kommentti:

  1. Ai lahjat, niiden kanssa on aina ongelmia. Tuntuu siltä, että helpointa on valita jotain läheiselle ihmiselle, mutta se ei ole totta. Kun olet jo käyttänyt kaikki ideasi vuosien aikana, sinun miettiä todella tarkkaan ☺

  2. Se on niin totta. Olen käyttänyt kaikki lahjaideani poikaystävälleni ja jäljellä on enää niin tyypillisiä ideoita kuten kelloja, lompakoita jne. Nyt tiedän, että täydellinen lahja hänelle on PS4 – peli 😀

  3. Keksin hyvän idean. Selvitän aina kuka tarvitsee mitäkin ja ostan lahjakortin tiettyyn kauppaan. Jos kyseessä on kosmetiikka, ostan aina Douglas – lahjakortin, jos kyseessä on vaatteet, ostan lahjakortin ketjuliikkeeseen ja kaikki ovat iloisia, koska he voivat hankkia lahjan itse ☺

  4. Artikkeli on hyvä ja pidän siitä, että siinä on linkkejä verkkokauppojen kategorioihin, koska joskus on todella vaikeaa löytää jotain erityistä. Kiitos!

  5. APUA! Etsin lahjaa poikaystävälleni. Olemme olleet yhdessä nyt kolme kuukautta ja hänellä on syntymäpäivät pian. Minulla ei ole ajatustakaan, mitä hankin hänelle, koska emme tunne toisiamme vielä niin hyvin. Sen vuoksi en millään voi ostaa jotain, joka sopii täydellisesti hänen makuunsa, joten tarvitsen jotain joka on todella hyvä lahja, mutta ei kuitenkaan liian henkilökohtainen!

  6. Hmm… ehkä voit hankkia jonkin asusteen, kuten tässä artikkelissa mainittiin – sinun ei tarvitse tuntea häntä hyvin, mutta tiedät kuitenkin, miten hän pukeutuu, joten tiedät varmaankin, sopiiko nahkavyö hänen tyyliinsä vai kannattaako ennemmin hankkia pesäpallolippalakki 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *